Vastuullisen elimen nimi ja osoite

Vastuuhenkilö yleisen tietosuoja-asetuksen ja muiden jäsenvaltioiden

Lasessor Oy
Härkähaankuja 14
01730 Vantaa, Finland

Email: webshop@lasessor.com
www.lasessor.com

Vastuullisen elimen yhteyshenkilö on:

Timy Lassooy
Härkähaankuja 14
01730 Vantaa, Finland

 Vastuullinen elin päättää yksin tai yhdessä muiden kanssa henkilötietojen (esim. Nimet, yhteystiedot jne.) Käsittelyn tarkoituksista ja tavoista.

Suostumuksen peruuttaminen tietojen käsittelystä

Jotkut tietojenkäsittelytoimet ovat mahdollisia vain nimenomaisella suostumuksellasi. Jo annettu suostumus voidaan peruuttaa milloin tahansa. Suostumuksen peruuttaminen riittää lähettämällä epävirallisen sähköpostin Lasessorin yhteyshenkilölle. Kumoaminen ei vaikuta peruuttamiseen asti suoritetun tietojenkäsittelyn laillisuuteen.

Oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle

Kaikilla asianosaisilla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle, jos tietosuojalainsäädäntöä rikotaan. Jos sinulla on valituksia, voit ottaa yhteyttä vastuuhenkilöön: Tietosuojavaltuutetun Toimisto, Ratapihantie 9, 00520 Helsinki

 Oikeus tiedonsiirtoon

Sinulla on oikeus tiedustella ja pyytää tietoja, jotka on käsitelty automaattisesti suostumuksesi perusteella tai tilauksesi täyttämiseksi itsellesi tai kolmansille osapuolille. Tiedot ovat saatavilla koneellisesti luettavassa muodossa. Jos pyydät tietojen suoraa siirtoa toiselle vastuuhenkilölle, se tapahtuu vain, jos se on teknisesti mahdollista.

Oikeus tiedonsaantiin, korjaamiseen, estämiseen, poistamiseen

Sinulla on oikeus pyytää tietoja tallennetuista henkilötiedoistasi, tietojen alkuperästä, vastaanottajista ja tietojenkäsittelyn tarkoituksesta sekä tarvittaessa oikeus oikaista, estää tai poistaa nämä tiedot milloin tahansa sovellettavat säännökset. Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa oikeudellisessa ilmoituksessa mainittujen yhteydenottovaihtoehtojen avulla, jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen aiheesta.

 SSL- tai TLS-salaus

Turvallisuussyistä ja luottamuksellisen sisällön siirron suojaamiseksi, jonka lähetät meille sivuston ylläpitäjänä, verkkosivustomme käyttää SSL: ää tai. TLS-salaus. Tämä tarkoittaa, että kolmannet osapuolet eivät voi lukea tämän verkkosivuston kautta lähettämiäsi tietoja. Salatun yhteyden tunnistaa selaimesi "https: //" - osoiteriviltä ja selainrivillä olevasta lukkosymbolista.

 Palvelimen lokitiedostot

Verkkosivuston tarjoaja kerää ja tallentaa automaattisesti tiedot, jotka selaimesi lähettää meille automaattisesti palvelimen lokitiedostoihin. Nämä ovat:

Vieraili verkkotunnuksemme sivulla

Palvelinpyynnön päivämäärä ja kellonaika

Selaimen tyyppi ja selainversio

Käytetty käyttöjärjestelmä

Viittaavan URL-osoite

Käytettävän tietokoneen isäntänimi

IP-osoite

Tätä tietoa ei ole yhdistetty muihin tietolähteisiin. Tietojenkäsittelyn perusta on GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan b alakohta, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimusta edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Tiedonsiirto kun tehdään sopimus tavaroiden ostamisesta ja lähettämisestä

Henkilötietoja välitetään kolmansille osapuolille vain, jos tilaustasi on tarpeen käsitellä. Kolmannet osapuolet voivat olla esimerkiksi maksupalveluntarjoajia tai logistiikkayrityksiä. Tietoja ei siirretä uudestaan ​​tai vain, jos olet nimenomaisesti suostunut siihen.

Tietojenkäsittelyn perusta on Art. 6 Artiklan 1 kappale. b GDPR, joka sallii tietojen käsittelyn sopimuksen tai sopimuksen tekoa edeltävien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Rekisteröityminen tällä verkkosivustolla

Voit rekisteröityä verkkosivustollamme käyttääksesi tiettyjä toimintoja. Lähetettyjä tietoja käytetään yksinomaan kyseisen tarjouksen tai palvelun käyttöön. Rekisteröinnin yhteydessä vaaditut pakolliset tiedot on toimitettava. Muussa tapauksessa rekisteröinti hylätään. Tärkeiden muutosten, esim. teknisistä syistä ilmoitamme rekisteröidyille asiakkaille sähköpostitse. Sähköposti lähetetään rekisteröinnin yhteydessä annettuun osoitteeseen. Rekisteröinnin aikana syötettyjen tietojen käsittely perustuu suostumukseesi (GDPR: n 6 artiklan 1 kohta). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköposti-ilmoitus riittää peruuttamiseen. Kumoaminen ei vaikuta jo tapahtuneen tietojenkäsittelyn laillisuuteen. Tallennamme rekisteröinnin aikana kerätyt tiedot ajanjaksolta, jona olet rekisteröitynyt verkkosivustollemme. Tietosi poistetaan, jos peruutat rekisteröinnin. Lakisääteiset säilytysajat eivät muutu.

Yhteydenottolomake

Yhteyslomakkeen kautta välitetyt tiedot, mukaan lukien yhteystietosi, tallennetaan, jotta voimme käsitellä pyyntösi tai olla käytettävissä jatkokysymyksiin. Näitä tietoja ei välitetä ilman suostumustasi. Yhteyslomakkeeseen syötettyjen tietojen käsittely tapahtuu yksinomaan suostumuksesi perusteella (GDPR: n 6 artiklan 1 kohta). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköposti-ilmoitus riittää peruuttamiseen. Ennen peruuttamista suoritettujen tietojenkäsittelytoimien laillisuutta peruutus ei vaikuta.

 Yhteydenottolomakkeen kautta välitetyt tiedot pysyvät meillä, kunnes pyydät meitä poistamaan ne, peruuttamaan suostumuksesi tallentamiseen tai tietoja ei enää tarvitse tallentaa. Pakolliset säännökset - etenkin säilytysajat - eivät muutu.

Arvostelujen ja kommenttien säilytysaika

Arvostelut ja kommentit sekä niihin liittyvät tiedot, kuten IP-osoitteet, tallennetaan. Sisältö pysyy verkkosivustollamme, kunnes se on poistettu kokonaan tai jouduttiin poistamaan oikeudellisista syistä. Katsausten ja kommenttien tallentaminen tapahtuu suostumuksesi perusteella (GDPR: n 6 artiklan 1 kohta). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköposti-ilmoitus riittää peruuttamiseen. Kumoaminen ei vaikuta jo toteutettujen tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen.

 Uutiskirje Data

Tarvitsemme sähköpostiosoitteen, jotta voimme lähettää uutiskirjeemme. Lisätietoa ei kerätä tai se on vapaaehtoista. Tietoja käytetään yksinomaan uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeeseen rekisteröityessäsi toimitettuja tietoja käsitellään yksinomaan suostumuksesi perusteella (GDPR: n 6 artiklan 1 kohta). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Epävirallinen sähköposti-ilmoitus riittää peruuttamiseen tai voit peruuttaa tilauksen käyttämällä uutiskirjeen "Peruuta tilaus" -linkkiä. Kumoaminen ei vaikuta jo toteutettujen tietojenkäsittelytoimien laillisuuteen.

Tilauksen määrittämiseksi syötetyt tiedot poistetaan, jos peruutat tilauksen. Jos nämä tiedot on lähetetty meille muihin tarkoituksiin ja muualle, ne pysyvät meille.

YouTube

Verkkosivustomme käyttää YouTuben laajennuksia videosisällön integroimiseen ja näyttämiseen. Videoportaalin toimittaja on YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, USA.

Kun vierailet sivulla, jossa on integroitu YouTube-laajennus, yhteys YouTube-palvelimiin muodostetaan. Tämä kertoo YouTubelle, mitä sivujamme olet käyttänyt. YouTube voi määrittää surffauskäyttäytymisesi suoraan henkilökohtaiseen profiiliisi, jos olet kirjautunut YouTube-tiliisi. Voit estää tämän kirjautumalla sisään etukäteen. YouTubea käytetään verkkotarjouksemme houkuttelevan esityksen vuoksi. Tämä edustaa oikeutettua etua Art. 6 kohta. 1 litra f GDPR.

Lisätietoja käyttäjätietojen käsittelystä on YouTuben tietosuojailmoituksessa osoitteessa https://www.google.de/intl/fi/policies/privacy.

 Keksit

Verkkosivustomme käyttää evästeitä. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa laitteellesi. Evästeet auttavat meitä tekemään tarjouksestamme käyttäjäystävällisemmän, tehokkaamman ja turvallisemman.

Jotkut evästeet ovat "istuntoevästeitä". Tällaiset evästeet poistetaan automaattisesti selainistunnon lopussa. Muut evästeet pysyvät kuitenkin laitteessasi, kunnes poistat ne itse. Tällaiset evästeet auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat verkkosivustollemme

 Nykyaikaisella verkkoselaimella voit seurata, rajoittaa tai estää evästeiden asettamista. Monet verkkoselaimet voidaan määrittää siten, että evästeet poistetaan automaattisesti, kun ohjelma suljetaan. Evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta. Evästeiden asettaminen, joka on välttämätöntä sähköisen viestinnän suorittamiseksi tai tiettyjen haluamiesi toimintojen (esim. Ostoskori) tarjoamiseksi, perustuu Art. 6 kohta. 1 litra f GDPR. Tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on oikeutettu etu tallentaa evästeitä palveluidemme teknisesti virheettömään ja sujuvaan tarjoamiseen. Jos asetetaan muita evästeitä (esim. Analyysitoimintoja varten), niitä käsitellään erikseen tässä tietosuojassa

Google Analytics

Sivustomme käyttää Google Analytics -verkkopalvelupalvelun toimintoja. Verkkoanalyysipalvelun tarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.Google Analytics uses "cookies." Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selaimesi tallentaa laitteellesi ja joiden avulla verkkosivuston käyttöä voidaan analysoida. Evästeiden tuottamat tiedot verkkosivustomme käytöstä lähetetään Google-palvelimelle ja tallennetaan sinne. Palvelimen sijainti on yleensä Yhdysvallat.

Google Analytics -evästeet asetetaan Art. 6 kohta. 1 litra f GDPR. Tämän verkkosivuston ylläpitäjänä meillä on perusteltu intressi analysoida käyttäjien käyttäytymistä verkkosivustomme optimoimiseksi ja tarvittaessa mainostamiseksi.

IP-nimettömyys

Käytämme Google Analyticsia yhdessä IP-nimien anonymisointitoiminnon kanssa. Se varmistaa, että Google lyhentää IP-osoitettasi Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa ennen sen lähettämistä Yhdysvaltoihin. Joissakin tapauksissa Google voi lähettää IP-osoitteen USA: n palvelimelle ja lyhentää sitä siellä. Puolestamme Google käyttää näitä tietoja arvioidakseen verkkosivustosi käyttöä, luodakseen raportteja verkkosivuston toiminnasta ja tarjotakseen meille muita verkkosivustojen toimintaan ja Internetin käyttöön liittyviä palveluita. Google Analyticsin lähettämää IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Google-tietoihin.

Selaimen laajennus

Verkkoselaimesi voi estää evästeiden asettamisen. Tämä voi kuitenkin rajoittaa joitain verkkosivustomme toimintoja. Voit myös estää verkkosivustosi käyttöön liittyvien tietojen keräämisen, mukaan lukien IP-osoitteesi, ja sen jälkeisen Google-käsittelyn. Voit tehdä tämän lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen, joka on saatavilla seuraavan linkin kautta: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=fi.

Tietojen keräämisen vastustaminen

Voit estää Google Analyticsia keräämästä tietojasi napsauttamalla seuraavaa linkkiä. Asetetaan opt-out -eväste, joka estää tietojen keräämisen tulevista vierailuistamme verkkosivustollemme: Poista Google Analytics käytöstä.

Lisätietoja siitä, miten Google Analytics käsittelee käyttäjätietoja, on Googlen tietosuojailmoituksessa: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=fi.

Tilausta Käsitellään

Lakisääteisten tietosuojavaatimusten noudattamiseksi olemme tehneet tilausten käsittelysopimuksen Googlen kanssa.

Kohderyhmäominaisuudet Google Analyticsissa

Verkkosivustomme käyttää Google Analyticsin "väestötiedot" -toimintoa. Sitä voidaan käyttää raporttien luomiseen, jotka sisältävät lausuntoja sivuston kävijöiden iästä, sukupuolesta ja kiinnostuksen kohteista. Nämä tiedot ovat peräisin Googlen kiinnostuksen kohteisiin perustuvasta mainonnasta sekä kolmansien osapuolien tarjoamien vierailijoiden tiedoista. Tietoja ei voida määrittää tietylle henkilölle. Voit poistaa tämän toiminnon käytöstä milloin tahansa. Voit tehdä tämän Google-tilisi mainosasetusten kautta tai yleisesti kieltämällä tietojesi keräämisen Google Analyticsista, kuten kohdassa Tietojen keräämisen vastustaminen on selitetty.

PayPal

Verkkosivustomme sallii maksamisen PayPalin kautta. Maksupalveluntarjoaja on PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxemburg.

Jos maksat PayPalilla, antamasi maksutiedot lähetetään PayPalille.

Tietosi välitetään PayPalille Art. 6 Artiklan 1 kappale. GDPR (suostumus) ja Art. 6 Artiklan 1 kappale. b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Aikaisemmat tietojenkäsittelytoimet ovat edelleen voimassa, jos ne peruutetaan.

Klarna

Verkkosivustomme mahdollistaa maksamisen Klarnan kautta. Maksupalveluntarjoaja on Klarna AB, Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi.

Kun maksat Klarnalla (Klarnan kassaratkaisu), Klarna kerää sinulta erilaisia ​​henkilötietoja. Yksityiskohdat löytyvät Klarnan tietosuojailmoituksesta: https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/fi/privacy

Klarna optimoi Klarna-kassaratkaisun evästeiden avulla. Tämä optimointi edustaa oikeutettua etua GDPR: n 6 artiklan 1 kohdan f alakohdassa tarkoitetulla tavalla. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka selain tallentaa laitteellesi. Klarna-evästeet pysyvät laitteellasi, kunnes poistat ne. Lisätietoja Klarnan evästeiden käytöstä on osoitteessa https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/en_gb/privacy

Tietojesi siirtäminen Klarnalle tapahtuu Art. 6 Artiklan 1 kappale. GDPR (suostumus) ja Art. 6 Artiklan 1 kappale. b GDPR (käsittely sopimuksen täyttämiseksi). Voit peruuttaa jo antamasi suostumuksen milloin tahansa. Aikaisemmat tietojenkäsittelytoimet ovat edelleen voimassa, jos ne peruutetaan.

Pinterest-laajennus

Sivustomme käyttää Pinterest-sosiaalisen verkoston toimintoja. Palveluntarjoaja on Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103-490, USA.

Kun avaat toiminnot sisältävän sivun Pinterestistä, selaimesi muodostaa suoran yhteyden Pinterest-palvelimiin. Lokitiedot lähetetään Pinterest-palvelimille. Palvelimet sijaitsevat Yhdysvalloissa. Lokitiedot voivat mahdollistaa johtopäätösten tekemisen IP-osoitteestasi, vierailemistasi verkkosivustoista, selaimen tyypistä ja asetuksista, pyynnön päivämäärästä ja kellonaikasta, tavasta käyttää Pinterestiä ja evästeistä.

Löydät lisätietoja tästä Pinterestin tietosuojatiedoista: https://about.pinterest.com/fi/privacy-policy.

Google AdWords ja Googlen tulosseuranta

Verkkosivustomme käyttää Google AdWordsia. Palveluntarjoaja on Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Yhdysvallat.

AdWords on verkkomainontaohjelma. Työskentelemme tulosseurannan kanssa osana online-mainontaohjelmaa. Kun olet napsauttanut Googlen sijoittamaa mainosta, tulosseurantaeväste asetetaan. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka verkkoselaimesi tallentaa laitteellesi. Google AdWords -evästeet menettävät voimassaolonsa 30 päivän kuluttua, eikä niitä käytetä käyttäjien tunnistamiseen. Google ja voimme evästeestä kertoa, että napsautit mainosta ja sinut ohjataan verkkosivustollemme.

Jokainen Google AdWords -asiakas saa erilaisen evästeen. Evästeitä ei voida seurata AdWords-asiakkaiden verkkosivustojen kautta. Tulosevästeitä käytetään tuottamaan tilastotietoja AdWords-asiakkaille, jotka käyttävät tulosseurantaa. AdWords-asiakkaat saavat selville, kuinka moni käyttäjä napsautti mainostaan ​​ja ohjataan sivuille, joilla on tulosseurantatagi. AdWords-asiakkaat eivät kuitenkaan saa tietoja, joiden avulla käyttäjät voidaan tunnistaa henkilökohtaisesti. Jos et halua osallistua seurantaan, voit vastustaa sen käyttöä. Tässä muunnoseväste on poistettava käytöstä selaimen käyttäjäasetuksissa. Tämä tarkoittaa, ettei tulosseurantatilastoihin sisällytetä. "Muunnosevästeiden" tallentaminen tapahtuu Art. 6 kohta. 1 litraa f GDPR. Sivuston ylläpitäjänä meillä on perusteltu etu analysoida käyttäjien käyttäytymistä verkkosivustomme ja mainostamisen optimoimiseksi. Lisätietoja Google AdWordsista ja Googlen tulosseurannasta on Googlen tietosuojakäytännössä: https://www.google.com/policies/privacy/

Nykyaikaisella verkkoselaimella voit seurata, rajoittaa tai estää evästeiden asettamista. Evästeiden poistaminen käytöstä voi rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta.